Ponta despre pensii şi voucherele de vacanţă: Nu au fost bătălii politice pe teme cu adevărat importante

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, 3 iunie,că pentru proiectele de lege privind grupele întâi și doi de muncă și privind voucherele de vacanță a fost un vot aproape unanim în plenul Camerei Deputaților, adică nu au fost bătălii politice pe teme „cu adevărat importante”.

„Dacă nu mă înșel, a fost un vot aproape unanim, adică nu au fost bătălii politice pe teme cu adevărat importante și de aceea voiam să subliniez adoptarea celor două legi, pentru că sunt foarte mulți oameni care le așteptau de foarte mult timp și numai prin intermediul dumneavoastră reușim să le transmitem acest lucru”, a spus Ponta la Palatul Parlamentului.

Plenul Camerei Deputaților a adoptat miercuri proiectul de lege prin care persoanele care au lucrat în grupa întâi de muncă având o vechime mai mică de șase ani beneficiază de reducerea vârstei standard de pensionare.

Deputații au adoptat de asemenea ordonanța potrivit căreia voucherele de vacanță pot fi atât pe suport de hârtie, cât și pe suport electronic. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata