Ponta: Pe 31 ianuarie o să avem lista candidaţilor pentru PE – unii nu mai doresc

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat luni, la finalul şedinţei Biroului Permanent al PSD, că lista candidaţilor social-democraţi pentru Parlamentul European va fi finalizată până la 31 ianuarie şi că unii dintre actualii eurodeputaţi nu mai doresc să participe la alegerile din luna mai.

„Pe 31 (ianuarie – n.r.) o să avem lista. Unii o să fie, alţii nu, nu mai doresc”, a afirmat Ponta în legătură cu lista candidaţilor PSD pentru alegerile europarlamentare.

Preşedintele PSD a afirmat, anterior, că obiectivul PSD este acela de a obţine un scor de cel puţin 35% la alegerile europarlamentare.

„În ansamblu, PSD vrea să fie pe primul loc, cu un scor în jur de 35%. Dacă va fi mai mult, vă felicit. Dacă va fi mai puţin, analizăm să vedem de ce luăm mai puţin, dar e un potenţial pe care îl avem în mod sigur. Trebuie să îl valorificăm”, a afirmat Victor Ponta.

Liderul PSD a precizat că lista cu candidaţii PSD, dar şi alianţele pe care social-democraţii le vor încheia pentru aceste alegeri vor fi discutate pe 31 ianuarie în cadrul Comitetului Executiv al partidului. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata