Ponta: Românii au văzut adevărata faţă a lui Băsescu, un preşedinte decăzut, o ruşine a României

Premierul Victor Ponta, preşedintele PSD, afirmă că Traian Băsescu este „o ruşine a României” deoarece are o atitudine degradantă pentru funcţia de şef al statului, iar românii i-au văzut „adevărata faţă”.

„Azi, cetăţenii României au văzut din nou adevărata faţă a lui Traian Băsescu, tot ce a reprezentat el în aceşti 9 ani — ură, abuzuri, minciuni, ameninţări, lipsă de scrupule! Ăsta e Băsescu! Un preşedinte decăzut, o ruşine a României. Este total degradant ce a făcut Băsescu azi. Nu e posibil să se vorbească aşa de la acest nivel al Statului român. România şi românii merită mult mai mult. Continuăm lupta, cu şi mai multă hotărâre! AMR 35 de săptămâni!” — acesta este mesajul transmis de prim-ministrul Ponta după atacurile pe care preşedintele Băsescu le-a lansat marţi la adresa sa.

Preşedintele Traian Băsescu l-a acuzat, într-o declaraţie de presă susţinută marţi la Palatul Cotroceni, pe premierul Ponta că „se coboară în mocirla unor atacuri josnice”.

Băsescu a spus despre Ponta că „şi-a pierdut controlul”, „este laş”, „are o problemă de nervi, a cedat nervos”. Preşedintele a mai afirmat că Ponta este un „om profund corupt, care sacrifică orice pentru a-şi menţine sprijinul baronilor”. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata