Ponta spune că la rectificarea bugetară resursele în plus se vor aloca în funcţie de priorităţi

Premierul Victor Ponta a afirmat luni, 30 iunie, la Orăștie, că după data de 25 iulie vor fi cunoscute resursele financiare de care poate dispune guvernul în vederea unei rectificări bugetare, excedentul urmând să fie alocat în funcție de priorități.

”Pe 25 iulie avem și închiderea primului semestru, ca să putem să facem rectificarea. Și orice resurse în plus pe care o să le avem, în funcție și de discuția de astăzi și de ceea ce este prioritate, fie că este vorba de sănătate, de educație, de partea socială, de funcționarea administrației, cu siguranță o să încercăm să le alocăm”, a explicat Ponta

El a adăugat că nu o să fie suficienți bani la rectificare, dar a apreciat că discuțiile avute cu reprezentanții autorităților locale sunt utile pentru miniștrii cabinetului.

”N-o să fie bani, vă dați seama, la rectificare, pentru toți. N-au fost niciodată și n-au nici cum să fie, dar discuția cu colegii noștri, în special cei din teritoriu, care au contact direct cu alegătorii mai des decât noi, e foarte utilă. Și ne spun lucruri — unele le știm, altele nu le știm. Și miniștrii le află de la colegii mei și asta e un lucru foarte bun’, a conchis primul ministru. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata