Posesorii de carduri Visa au realizat peste 670 de plăţi care pot fi câştigătoare în cadrul Loteriei bonurilor

Posesorii de carduri Visa emise în România au realizat, în data de 23 mai 2015, peste 670 de tranzacții cu cardul, fiecare cu o valoare cuprinsă între 135 și 135,99 lei, și ar putea fi printre cei 100 de câștigători ai Loteriei bonurilor fiscale, prin care se oferă premii în valoare totală de 1 milion de lei, potrivit unui comunicat al Visa.

Conform comunicatului, pentru a revendica premiile, bonul fiscal câștigător trebuie depus în original, în următoarele 30 de zile de la data extragerii, la orice unitate teritorială a ANAF, împreună cu o copie a actului de identitate și o cerere scrisă. Valoarea totală a premiilor de 1 milion de lei se va împărți în mod egal între cel mult 100 de câștigători care solicită și îndeplinesc condițiile Loteriei bonurilor fiscale.

Dacă la sfârșitul perioadei de depunere a cererilor de revendicare vor fi mai mult de 100 de bonuri câștigătoare, va fi organizată o nouă extragere pentru desemnarea celor 100 de câștigători.

‘Credem că noul mecanism al Loteriei bonurilor fiscale stabilit de Ministerul Finanțelor va motiva mai puternic populația să ceară bonul fiscal, deoarece fiecare premiu este în valoare de cel puțin 10.000 lei, ceea ce reprezintă o sumă consistentă pentru majoritatea românilor. În timp ce la prima extragere au fost peste 2.000 de tranzacții cu carduri Visa potențial câștigătoare, în valoare de 6 lei, de data aceasta avem 677 de plăți cu cardul Visa, cu valori cuprinse între 135 și 135,99 de lei, care se pot califica pentru următoarea etapă a Loteriei bonurilor’, a declarat Cătălin Crețu, director Regional pentru România, Croația și Slovenia, Visa Europe.

A doua extragere a Loteriei bonurilor fiscale a fost organizată duminică, 28 iunie, pentru bonurile emise în perioada 29 martie — 31 mai, pentru cumpărăturile plătite cu cardul, bonuri de masă sau numerar. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citiţi şi:

Bonurile câştigătoare la a 2 -a extragere a Loteriei bonurilor fiscale sunt cele din 23 mai cu o valoare de 135 lei

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata