Predoiu: România are nevoie de un guvern care să se bată pentru interesele sale

România are nevoie de un guvern care să se bată pentru interesele sale, a declarat prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu, marți, la mitingul organizat de liberali în Parcul Izvor pentru susținerea moțiunii de cenzură, dezbătută în aceeași zi în Parlament.

„Suntem partidul care va sprijini acest președinte, suntem partidul care va da un guvern care va colabora cu Klaus Iohannis pentru binele României. Suntem partidul care va debloca situația politică în care se află țara. Administrația noastră nu mai funcționează. (…) Nu se fac parteneriate, nu se absorb fonduri europene. Totul este o fațadă mincinoasă, care nu are decât un singur scop — să păstreze la putere pe Victor Ponta și pe oamenii din jurul său care profită pe spatele românilor. România are nevoie de un guvern care să se bată pentru interesele sale, un guvern care să fie respectat, care să ne reprezinte cu demnitate”, a afirmat Predoiu.

Predoiu a adăugat că România are nevoie de un guvern de profesioniști.

„Noi nu vrem să fim reprezentați de un penal, vrem să fim reprezentați de un guvern de profesioniști, de un guvern de valori. (…) Vom învinge! Suntem partidul care va dărâma acest guvern. Sper să fie astăzi, dacă nu astăzi… de azi înainte numai noi, PNL, putem să vorbim în numele interesului național, pentru că interes național înseamnă bine pentru fiecare, nu pentru un grup de oameni”, a mai afirmat Cătălin Predoiu.

„Ponta și cu toți penalii nu dărâmă liberali”, a încheiat el.

În plenul Parlamentului a început ședința comună în care se dezbate și se votează moțiunea de cenzură inițiată de PNL, intitulată „Alege între România și Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!”. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata