Preluarea CED Pharma, MonixFarm şi Leti-Farm 2000 de către Pharma Life Med a fost autorizată de Consiliul Concurenţei

Consiliul Concurenţei a aprobat tranzacţia prin care Pharma Life Med SRL preia grupul de societăţi CED Pharma SRL, Monix Farm SRL şi Leti-Farm 2000 SRL,  a informat joi 17 iunie an curent, instituţia.

În prezent, Pharma Life Med SRL, membră a Grupului Med Life, este activă pe piaţa comerţului cu amănuntul de produse farmaceutice în magazine specializate, operând un lanţ propriu de farmacii comunitare localizate atât în Municipiul Bucureşti, cât şi la nivel naţional, precizează comunicatul Consiliului Concurenţei.

De asemenea, grupul societăţilor CED Pharma SRL, Monix Farm SRL şi Leti-Farm 2000 SRL desfăşoară, în principal, activităţi pe piaţa comerţului cu amănuntul de produse farmaceutice în magazine specializate, respectiv în farmacii, localizate la nivelul Municipiului Bucureşti şi în judeţul Ilfov. În urma acestei tranzacţii, PharmaLife Med SRL va achiziţiona şase farmacii comunitare.

În contextul tranzacţiilor, în urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Iar decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Sursa: agerpres
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata