Preluarea companiei Palplast de către Wintertub este analizată de Consiliul Concurenţei

Tranzacţia prin care Wintertub SRL intenţionează să preia compania Palplast SA este analizată de  Consiliul Concurenţei,  informează instituţia printr-un comunicat transmis joi AGERPRES.

În România, Wintertub este o societate  deţinută de către Winter Com SRL şi Marius Ciprian Smărăndăchescu.

În prezent, Winter Com este un distribuitor de ţevi şi fitinguri din polietilenă de înaltă densitate (PEID), ţevi şi fitinguri din policlorură de vinil (PVC), armături, hidranţi, capace de canalizare şi alte materiale pentru instalaţii în construcţii.

Palplast are ca activitate principală producţia de ţevi şi fitinguri PEID, dar comercializează şi alte tipuri de produse, cum ar fi: fitinguri PEID injectate, de compresiune şi electro-fuziune, ţevi PVC şi ţevi corugate PEID, produse din fontă, cămine de apometru, cămine de vizitare etc.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această tranzacţie reprezintă o concentrare economică ce trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege, menţionează sursa citată.

Sursa: agerpres
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata