Premierul – În vizită la Târgul Gaudeamus: O să îmi ia ceva timp să citesc tot ce mi-am cumpărat

Premierul Ludovic Orban a vizitat sâmbătă Târgul Gaudeamus de unde a plecat cu un teanc de cărţi.

„Am fost la Târgul de carte, cum este normal, şi invit pe oricine să meargă la târg să găsească cel puţin o carte să citească. Am luat destule cărţi. O să îmi ia ceva timp să citesc tot ce am cumpărat. Eu sunt pasionat de istorie, de relaţii internaţionale, de economie. Am luat multe cărţi”, a declarat, pentru AGERPRES, Ludovic Orban.

La Gaudeamus, prim-ministrul a vizitat standurile editurilor Militară, Humanitas, Polirom, ICR, Cartex, Meteor, dar şi standul IFIN-HH/ELI-NP care prezintă la târg laserul de mare putere, unicat în lume.

Ludovic Orban a primit cărţi, dar a şi cumpărat. A plecat de la târg cu „Psihologia mulţimii” de Gustav Le Bon, „Psihologia fricii” de Christophe Andre, „Ceilalţi Schindleri” de Agnes Grunwald-Spier, „Papa Francisc printre lupi. Secretul unei revoluţii” de Marco Politi şi „Serviciile secrete chineze” de Robert Faligot. La standul Editurii RAO, premierul a primit de la scriitorul Dan Dungaciu volumul pe care acesta urmează să îl lanseze – „Enciclopedie de diplomaţie”, pe care a insistat să îl plătească.

Pe „aleile” de la Târgul de carte, Ludovic Orban a fost invitat de Radu Vişan de la „Copacul cu răvaşe” să tragă un răvaş. Pe răvaşul tras de prim-ministru scria că trebuie să înveţe să aprecieze oamenii mai bine.

Sursa: agerpres
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata