Premierul ţării: Dacă cineva e mai preocupat de concediu decât de inundaţii, găsim pe cineva mai bun

Responsabilii cu înlăturarea efectelor inundațiilor care se află în concediu de odihnă riscă să fie înlocuiți, a avertizat joi prim-ministrul Victor Ponta, care le-a cerut miniștrilor cu atribuții în domeniu să coordoneze autoritățile pe care le au în subordine.

„Vreau să vă rog pe toți ceilalți miniștri — cei principali responsabili, dar și pe ceilalți care aveți diverse atribuții în domeniu, fie că vorba de Sănătate, fie că e vorba de ajutoare pe alte zone care țin de Guvern — să vă concentrați toată energia în acest sens. De asemenea, toată lumea la treabă. Dacă directorul de la Ape (directorul demisionar al ANAR, Vasile Pintilie — n.r.) era în concediu, o să rămână în concediu de acum încolo. Punem pe altcineva care ține mai mult la ce are el de făcut decât la concediu. Același mesaj vă rog să-l transmiteți către toată lumea. Dacă cineva are mai multă treabă cu concediile decât cu ce avem de făcut zilele acestea, înseamnă că trebuie să găsim pe altcineva mai bun”, a declarat premierul în ședința de guvern.

Victor Ponta a reluat în context mesajul său de mulțumire către miile de oameni din instituțiile guvernamentale care au acționat și acționează în teren în aceste zile pentru înlăturarea efectelor produse de inundații. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata