Premierul vrea ca Executivul să adopte, miercurea viitoare, OUG privind evaziunea fiscală

Executivul ar putea aproba, în şedinţa de miercurea viitoare, proiectul de Ordonanţă de Urgenţă privind măsurile de combatere a evaziunii fiscale, a precizat, premierul Emil Boc în şedinţa de miercuri, 19 mai, de la Palatul Victoria.

El a precizat că mecanismele pentru combaterea evaziunii fiscale trebuie să fie dublate de munca oamenilor din teritoriu, care să pună în aplicare aceste măsuri.

Membrii Cabinetului Boc analizează, miercuri, în primă lectură, proiectul de ordonanţă de urgenţă pentru combaterea evaziunii fiscale.

În contextul negocierii cu instituţiile de finanţare externă, ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, şi ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, au primit ca sarcină să demareze acţiuni de combatere a evaziunii fiscale până în septembrie.

Pe marginea acestui subiect, Emil Boc a convocat, sâmbăta trecută, Grupul interministerial pentru combaterea evaziunii fiscale. El a cerut atunci schimbarea fără somaţie a acelora care nu aplică programul Guvernului de combatere a evaziunii fiscale.

„Nu avem timp de mângâieri pe creştet.

Cine nu aplică programul Guvernului pleacă”, a spus şeful Executivului, în cadrul întrunirii Grupului interministerial pentru combaterea evaziunii fiscale.

Citește și
3 Comentarii
 1. laurentiu spune

  vom ajunge sa fugim de bloc si-sa ne refujiem in munti unde von trai ca in preistorie fara lumina doar sa nu avem datori la stat dumnezeu sa ne ajute fratilor
  imi doresc un singur lucru ,,,…..
  sa am un loc de munca
  cu care sa imi intretin familia
  ?????

 2. imm spune

  Banca Nationala (in frunte cu isarescu) a ingenunchiat romania ( cu dobinda de referita care este de 10 ori mai mare ca in UE) … banii de la BNR unde sunt, VREM SA STIM CE FACE BNR CU BANII ROMANIEI, CINE INCASEAZA DOBINZILE LA DEPOZITE, UNDE SE VARSA PROFITUL….VREM SA STIM CE ESTE CU BANII NOSTRI, AI ROMANIEI!!!!! TILHARILOR !!!! ati omorit toate IMM-urile care nu mai pot si nu au mai putut imprumuta capital de lucru decit la dobinzi de 15 ori mai mari ca in UE , leul sus= adio exporturi , nu putem sa concuram cu cei care imprumuta capital de lucru la o dobinda de 3-5% (din tarile UE)

 3. ion spune

  @imn,…frate ce pregatire ai ??????, daca nu aveam norocul sa avem un astfel de om ca Isarescu,…erai vai de mama noastra,..ai uitat cand i-a ingenunchiat pe marii speculatori ai lumii la atacul asupra leului din 2008 ????,…un neavenit ca tine ce ar fi facut,..si totusi iti permiti sa vb despre BNR, politica monetara,..etc…..nu pot sa nu-ti spun decat, spor la mistrie

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata