#Prezidențiale 2019/Dăncilă: Nu vor promulga nici o lege care să aducă politici de austeritate în România

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat joi că, în cazul în care va fi aleasă şef al statului, nu va promulga nicio lege care să aducă „politici de austeritate” în România.

„Sunt un om pentru care bunăstarea ţării lui este pe primul loc. Am promovat întotdeauna creşterea veniturilor românilor şi asta voi continua să fac şi de la Cotroceni. Voi lupta contra celor care vor să arunce România în sărăcie. Nu voi promulga nicio lege care să aducă politici de austeritate în România. Vreau ca fiecare român să ştie că sunt un om care îşi iubeşte ţara şi poporul. Ţin cu românii şi ţin cu România, nu am vorbit niciodată ţara de rău în afara graniţelor”, a afirmat Dăncilă într-o conferinţă de presă la Palatul Parlamentului.

Ea susţine că românii nu doresc „dispreţ şi aroganţă”.

„Românii s-au săturat de dispreţ şi aroganţă, s-au săturat de absenţa preşedintelui şi s-au săturat să fie priviţi de sus de către un om care le-a arătat că nu le este aproape, că nu îşi cunoaşte ţara, că nu cunoaşte problemele pe care le avem în ţara noastră, că nu ştie, nu vrea sau nu poate să muncească pentru România. Aceste discuţii (cu alegătorii – n.r.) mi-au arătat câteva lucruri simple pe care şi le doresc românii”, a precizat Viorica Dăncilă.

Sursa: agerpres
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata