Primele Samsung Galaxy S9 vor fi livrate in data de 9 martie in Romania

Primele smartphone-uri Samsung Galaxy S9 vor fi livrate in Romania incepand din data de 9 martie.

Primele telefoane vor ajunge la cei care au facut pre-comenzi, cu o saptamana inainte de lansarea comerciala la nivel global.

S9 va fi disponibil in magazinele partenerilor Samsung pe piata romaneasca, a declarat Cristian Cojocaru, Head of Telecom Division Samsung Electronics Romania, cu prilejul lansarii oficiale pe piaaa locala a noului smartphone, in cadrul unui eveniment desfasurat marti seara.

Pre-comenzile au inceput pe 25 februarie si sunt in linie cu asteptarile companiei, confirmand interesul foarte mare si raspunsul foarte bun al pietei, a spus Cojocaru, care a adaugat ca asteptarile privind vanzarile sunt mai mari decat in cazul modelului precedent S8.

Piata romaneasca de smartphone-uri va creste si in 2018, la vanzari totale de circa 4,5-4,7 milioane unitati, de la 4-4,2 milioane unitati in 2016, in conditiile in care utilizatorii din Romania sunt foarte pretentiosi si isi doresc cele mai noi modele, pentru a beneficia de calitatea retelelor de date mobile din Romania, cele mai bune din Europa si in top la nivel global, a afirmat oficialul Samsung.

Conform reprezentantilor companiei, noul S9 are la baza nevoia tot mai mare a utilizatorilor de comunicare si de exprimare prin imagini, videoclipuri si “emoji” si ofera cea mai avansata camera disponibila in acest moment pe piata.

 

SamsungSamsung Galaxy S9Samsung S9telefon
Comentarii (0)
Adaugă comentariu