Prin aberaţiile economice adoptate, PDL compromite ideea de dreapta politică

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu, purtător de cuvânt al partidului, consideră că prin politica economică pe care o promovează democrat-liberalii compromit dreapta politică şi aduc capital electoral social-democraţilor.

Într-un comentariu postat joi pe blogul personal, Voicu afirmă că nu este deranjat, însă, de prăbuşirea în sondaje a PDL, lucru care dimpotrivă, îl bucură „nespus”. „Prin aberaţiile economice adoptate, PD compromite ideea de dreapta politică. Tâmpeniile guvernanţilor sunt pentru PSD un fel de Moş Crăciun în miez de vară. Vin voturi cu toptanul numai şi numai din reacţii negative.

Dincolo de toate acestea, avem încă o confirmare a faptului că în România nu mai există prea multă speranţă şi aproape deloc încredere în cei care ne conduc. Sunt conştient că sunt mulţi care au în minte formula ‘toţi sunt de vină’. Constatăm însă că majoritatea identifică exact unde este problema. Economia merge prost, iar economia este gestionată de puterea executivă.

Adică Băsescu, Boc şi PD”, a declarat Voicu. Referindu-se la sondajele de opinie publicate în ultima perioadă, vicepreşedintele liberal a arătat că, luându-se în discuţie chiar şi marja de eroare, PDL şi Traian Băsescu „mai au puţin şi ajung la ‘şi alţii”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata