Procurorii continuă audierile în cazul morţii Mădălinei Manole

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti audiază joi, 15 iulie, doi membri ai trupei cu care Mădălina Manole a făcut repetiţii cu doar câteva ore înainte ca artista să se sinucidă.

Cei doi membri ai trupei vor da câte o declaraţie scrisă în faţa anchetatorilor, procurorii încercând să refacă firul evenimentelor care au precedat momentul suicidului.

De asemenea, procurorii audiază o femeie care i-a procurat Mădălinei Manole pesticidul cu care aceasta s-a sinucis.

Autopsia efectuată de medicii legişti de la IML „Mina Minovici” a confirmat ingestia voluntară de substanţe toxice, a declarat  prof. Dan Demergiu, directorul institutului.

Artista a ingerat voluntar 300-400 de mililitri de Furadan, un pesticid foarte toxic şi a decedat în câteva minute. Specialiştii IML au confirmat că Mădălina Manole nu suferea de boli cronice şi avea o greutate normală pentru vârsta ei.

Medicii IML vor face în continuare analize toxicologice, acestea fiind de durată, iar rezultatele vor fi gata în aproximativ două săptămâni.

Mădălina Manole a fost găsită decedată, miercuri dimineaţă, de soţul său, în locuinţa lor din Otopeni, el fiind cel care a anunţat Salvarea şi Poliţia.

Potrivit anchetatorilor, corpul Mădălinei Manole a fost găsit pe holul din apropierea băii, era îmbrăcată în pijama, nu erau medicamente în jurul ei, iar în baie a fost găsită o sticlă cu pesticid Furadan din care artista a băut.

În cădere, artista s-a lovit la cap şi i-a curs sânge. În momentul tragicului eveniment, în casă se găseau soţul, copilul şi mama soţului.


Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata