Procurorii din Olteniţa deschid un dosar penal în legătură cu incidentul de la Nana

Parchetul de pe lângă Judecătoria Oltenița a deschis un dosar penal în care a fost începută urmărirea penală pentru loviri și alte violențe, precum și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, în legătură cu agresarea unei femei de 62 de ani de către un bărbat în timpul vizitei deputatului Elena Udrea.

„La Parchetul de pe lângă Judecătoria Oltenița a fost înregistrat un dosar având ca obiect împrejurările în care s-a produs incidentul petrecut în parcul din localitatea Nana, județul Călărași, în ziua de 7 mai a.c., constând în agresarea unei persoane de sex feminin în vârstă de 62 ani. Cu privire la acest incident, în aceeași zi, s-a sesizat din oficiu Poliția Rurală Curcani, județul Călărași. În cursul zilei de astăzi a fost începută urmărirea penală cu privire la săvârșirea infracțiunilor de loviri și alte violențe, precum și tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte prevăzute și sancționate de art. 193 și 371 Cod penal. În urma agresiunii, persoana vătămată a suferit leziuni, controlul de specialitate stabilind că aceasta prezintă contuzii la nivelul brațelor și șoldului”, se arată într-un comunicat al Parchetului General remis joi .

Pe 7 mai, în timpul vizitei făcute de Elena Udrea în parcul din comuna Nana, în campania electorală a Partidului Mișcarea Populară (PMP), un bărbat a îmbrâncit o femeie de 62 de ani.

Elena Udrea a negat faptul că bărbatul respectiv ar fi membru al PMP, iar formațiunea politică susține că nu are nicio legătură cu incidentul din comuna Nana. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata