Procurorii susţin că Mădălina Manole s-a sinucis

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti susţin că primele indicii ale anchetei confirmă că Mădălina Manole s-a sinucis, fiind exclus ca ea să fi fost ucisă.

”În urma primelor cercetări efectuate au rezultat indicii că persoana în cauză a ingerat în mod voluntar o substanţă toxică, justificându-şi gestul printr-un mesaj tip SMS. În cauză s-a dispus efectuarea unei autopsii medico-legale şi a unor examene toxicologice, care urmează să stabilească în mod cert cauza şi mecanismul morţii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului, Bogdan Staicu.

Un procuror criminalist a efectuat cercetarea la domiciliul artistei împreună cu lucrători de poliţie judiciară din cadrul IPJ Ilfov – Serviciul Investigaţii Criminale, fiind audiate mai multe persoane.

Mădălina Manole a fost găsită decedată, miercuri dimineaţă, de soţul său, în locuinţa lor din Otopeni, el fiind cel care a anunţat Salvarea şi Poliţia.

În jurul orei 2,00, ea a trimis un SMS pe telefonul soţului, în care explica motivele sinuciderii.

Potrivit anchetatorilor, corpul Mădălinei Manole a fost găsit pe holul din apropierea băii, era îmbrăcată în pijama, nu erau medicamente în jurul ei, iar în baie a fost găsită o sticlă cu pesticid din care artista a băut.

În cădere, artista s-a lovit la cap şi i-a curs sânge. În momentul tragicului eveniment, în casă se găseau soţul, copilul şi mama soţului.

Managerul Serviciului de Ambulanţă, dr. Alice Grasu, a declarat că Ambulanţa a ajuns acasă la artistă în jurul orei 5,45, având în echipaj o asistentă medicală. Asistenta a constatat că Mădălina Manole se află în stop cardiorespirator şi a solicitat medic. Doctorul a ajuns la ora 6 şi un minut, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic, a mai spus dr. Grasu.

Autopsia în cazul decesului Mădălinei Manole va fi efectuată joi
, a declarat dr. Dan Dermengiu, şeful Institutului Naţional de Medicină Legală (INML). Potrivit acestuia, joi se vor afla şi rezultatele preliminare ale autopsiei.

În urmă cu două luni, interpreta Mădălina Manole a amânat lansarea ultimului album, invocând probleme de sănătate. Ea a fost atunci internată în spital.

Citește și
1 Comentariu
  1. carmen spune

    Cand eram maica, parintii ma luau cu ei la toate inmormantarile…era ceva foarte straniu, nu intelegeam mai nimic,nu prea eram afectata de ceea ce se intampla,majoritatea erau persoane invarsta de 70-80 ani .Credeam ca asta este varsta la care se moare!!!Acum cand vad ca se moare si la o varsta aproape de a mea, ma face sa ma gandesc si sa apreciez mult mai mult fiecare clipa ……Oare asa de usor renunta unii…………….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata