Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel şi actorul Ion Caramitru vor fi declaraţi Cetăţeni de Onoare ai Municipiului Iaşi

Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel și actorul Ion Caramitru vor primi, marți seară, 14 octombrie, titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Iași în cadrul „Serii Valorilor”, eveniment de referință în programul „Sărbătorilor Iașului”.

Primarul Gheorghe Nichita va oferi în numele comunității premii și distincții pentru cele mai reprezentative nume academice, culturale, educaționale, civice și nu numai, atât din Iași, cât și din alte zone, care și-au adus contribuția la creșterea imaginii Iașiului.

„Evenimentul va cuprinde mai multe momente-surpriză, beneficiind de asistența regizorală a managerului Operei Naționale Române Iași, Beatrice Rancea. Printre momentele importante ale serii se numără și cel al acordării titlului de Cetățean de Onoare al Municipiului Iași pentru doctorul Adrian Streinu-Cercel și actorul Ion Caramitru”, a declarat, duminică, Sebastian Buraga, purtătorul de cuvânt al Primăriei Iași.

Evenimentul, care se va desfășura la Teatrul Vasile Alecsandri, se va încheia cu un recital în premieră la Iași, oferit de Gran Gala Flamenco, din Barcelona. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata