Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Comunitare Focşani s-a sinucis

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Comunitare Focşani, Florentin Nache, s-a sinucis marţi (31 august 2010) dimineaţa, fiind găsit împuşcat în cap. Bărbatul deţinea, pe lângă funcţia de purtător de cuvânt, şi funcţiile de armurier şi şef birou ordine publică.

Poliţiştii spun că bărbatul s-a împuşcat cu pistolul din dotare şi că ar fi lăsat un bilet familiei în care îşi exprima regretul pentru gestul pe care l-a făcut. ”Sinucigaşul suferea de câteva afecţiuni grave”, susţine inspectorul Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.
La rândul său, şeful Poliţiei Comunitare Focşani, Ion Gheorghe, a declarat că, cel mai probabil, Florentin Nache s-a sinucis deoarece era suspect de o boală gravă.
”Florentin Nache a mai avut o tentativă de suicid în urmă cu câteva zile când a încercat să-şi taie venele.

Cu o zi în urmă a trecut pe la serviciu, a luat arma şi apoi a dispărut. Am început să-l căutăm de luni seara la solicitarea surorii sale. Se pare că şi-a pus capăt zilelor din cauza problemelor de sănătate. A lăsat un bilet prin care spune că regretă şi că îşi cere iertare”, a declarat Ion Gheorghe, şeful Poliţiei Comunitare Focşani.
Cadavrul lui Florentin Nache a fost dus la Serviciul de medicină legală pentru necropsie, iar poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care acesta şi-a pus capăt zilelor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata