Quintus: Voi vota prezidenţiabilul PNL în funcţie de cum îi cunosc pe candidaţi, nu voi ţine cont de sondaj

Președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat luni, 21 iulie, înaintea ședinței Delegației Permanente a partidului, că îl va alege pe prezidențiabilul PNL după cum îi cunoaște el pe cei doi candidați și nu va ține cont de sondajul intern făcut în acest sens.

„Important este să alegem candidatul ce cele mai reale șanse”, a spus Quintus.

El a susținut că între cei doi candidați pentru statutul de prezidențiabil al partidului nu trebuie să existe disensiuni.

„Am de gând să fac un apel la cei doi, indiferent cine câștigă și cine pierde, să rămână împreună, pentru că așa cum spune înțelepciunea poporului nostru, unde-s doi puterea crește”, a adăugat președintele de onoare al PNL.

Delegația Permanentă a Partidului Național Liberal (PNL) se reunește luni pentru a stabili candidatul formațiunii la alegerile prezidențiale.

Pe 28 iunie, în cadrul Congresului PNL, Klaus Iohannis și Crin Antonescu au fost propuși pentru cursa prezidențială. Reuniunea trebuia să voteze o rezoluție cu privire la candidatul PNL la alegerile prezidențiale, însă Klaus Iohannis a retras acest document iar președintele de onoare al liberalilor, Mircea Ionescu-Quintus, a anunțat că Delegația Permanentă a partidului va alege candidatul liberalilor la Președinție. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata