RA-APPS face o anchetă în privinţa eliberării de bonuri fiscale la bufetul din Palatul Victoria

Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) va aplica sancţiuni de la mustrare până la concediere angajatului bufetului din clădirea Guvernului, dacă, în urma unei anchete interne, se va dovedi că acesta nu a eliberat bonuri fiscale la vânzarea diferitelor produse, a informat marţi (27 iulie 2010) Secretariatul General al Guvernului (SGG), printr-un comunicat remis.

„Secretariatul General al Guvernului a dispus Sucursalei de Reprezentare şi Protocol Triumf din cadrul RA-APPS, care deţine şi deserveşte bufetul destinat ziariştilor acreditaţi de la Palatul Victoria, efectuarea unei anchete administrative care este în desfăşurare în acest moment.
În situaţia în care faptul semnalat va fi confirmat de anchetă, SRP Triumf din RA-APPS va lua toate măsurile legale care se impun, precum şi cele administrative-disciplinare, pentru sancţionarea angajatului regiei, după caz, de la mustrare la desfacerea contractului de muncă”, se arată în comunicat.

Ancheta administrativă vizează inventarierea produselor care au fost vândute şi încasate prin casa de marcaj de la bufet, inclusiv verificarea corespondenţei sumelor încasate cu marfa vândută, a menţionat sursa citată.
SGG a fost înştiinţat marţi în legatură cu o sesizare primită de la un jurnalist, care reclama faptul că la bufetul aparţinând RA-APPS, destinat ziariştilor acreditaţi la Palatul Victoria, nu i s-a eliberat bon fiscal, potrivit prevederilor legale.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata