Radu Mazăre: Cristian Diaconescu este o jitie trădătoare

Preşedintele organizaţiei PSD Constanţa, Radu Mazăre, a susţinut miercuri (24 februarie 2010) despre Cristian Diaconescu că acesta este „o jitie trădătoare”.

„Dacă el candida la şefia PSD – cel mai important partid de opoziţie – şi a doua zi a trecut în barca slugilor lui Băsescu, nu pot să-i spun decât o jitie trădătoare”, a afirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă, primarul Constanţei.

Întrebat care este semnificaţia cuvântului jitie, Radu Mazăre a spus, râzând, că este o vorbă din popor. Viceprimarul Constanţei, Gabi Stan, l-a completat, afirmând că jitia este „o jigodie mai mică”. Radu Mazăre a subliniat că, în cazul în care Cristian Diaconescu nu şi-ar fi retras candidatura la şefia PSD, la Congres, şi ar fi ieşit preşedintele partidului, atunci ar fi fost nevoit el să plece din formaţiunea politică a social-democraţilor.
„Bine că nu a ieşit el preşedinte, că trebuia să demisionez eu, pentru că nu puteam să mă ducă cu partid cu tot la cheremul mult iubitului conducător”, a afirmat liderul judeţean al PSD.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata