Radu Stroe despre excluderea sa din PNL: Sunt independent, partidul se îndreaptă către o prăpastie

Deputatul Radu Stroe a afirmat luni, 26 mai, după excluderea sa din PNL, că este independent și se gândește la o eventuală colaborare a sa cu PSD.

Fostul ministru de Interne a fost exclus luni din PNL, votul fiind dat în ședința Delegației Permanente a partidului.

„Alegerile europarlamentare au demonstrat că decizia politică de ieșire din USL a fost total greșită. Decizia a fost luată așa cum ați văzut și dumneavoastră. Nu înțeleg în ce direcție se îndreaptă PNL. Decizia a fost greșită în raport cu cei 800 de primari, mii de consilieri, 150 de parlamentari care vor rămâne să taie frunză la câini. Regret nespus că PNL se îndreaptă cu pași vertiginoși către o prăpastie”, a afirmat Stroe.

El l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru decizia de a demisiona din fruntea PNL. „Nu i-a trebuit mult timp să înțeleagă că e foarte complicat în PNL”, a adăugat Stroe.

Potrivit acestuia, PNL nu trebuia să ia decizii privind afilierea la PPE în Parlamentul European, ci să analizeze rezultatul alegerilor.

„Domnul Antonescu nu a plătit. Ideea asta formală că am demisionat, dar rămân cu tine și conduc în continuare partidul mi se pare că nu e de demnitatea unui președinte al PNL. Păcat”, a punctat Stroe. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata