Raiffeisen reia acordarea de credite pentru Noua Casă

În prezent, Raiffeisen Bank a reluat acordarea de credite Noua Casă, în urmă suplimentării de către FNGCIMM a sumelor alocate ca și garanții. Clienții pot opta atât pe variantele de credite pentru achiziție locuințe pe care banca le oferă în afara programului, cât și pentru credite Noua Casă.

Însă, aceaste sume suplimentare alocate de către FNGCIMM ca și garanții pot fi utilizate până la 31.12.2021 inclusiv, iar clienții pot să solicite emiterea unor promisiuni de garantare cu o valabilitate de până la 18 luni, acolo unde este cazul.

În contextul financiar-bancar, creditele Noua Casă au un avans 5%, dacă se achiziționează imobile noi/vechi cu prețul de maxim 70.000 euro sau au un avans de 15% pentru imobile noi (cu mai puțîn de 5 ani de la recepție), cu prețul de vânzare între 70.001 și 140.000 euro.

În  toate agențiile Raiffeisen Bank, clienții pot obține pe loc sau în maximum 24 ore preaprobarea financiară pentru creditele imobiliare, valabilă până la 90 de zile, timp în care își pot caută locuința pe care și-o doresc.

În contextul activităţilor băncii, până la 30 septembrie 2021, atât prin produsul propriu de finanțare, cât și prin participarea la programul Nouă Casă, banca a acordat cu aproximativ 50% mai multe credite imobiliare, că volum, decât în aceeași perioada a anului trecut, încurajând mai ales achiziția de imobile verzi. Aproximativ 40% din totalul locuințelor finanțate de banca au clasa energetică A.

Aşadar, Raiffeisen Bank are peste 20 de ani de activitate pe piață bancară din România și peste 2,22 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Banca are peste 4.600 de angajați, 300 de agenții în toată țară, 660 de ATM-uri, 450 de mașini multifuncționale (MFM-uri) și o rețea de peste 25.600 de POS-uri.

Sursa: Wall-street.ro
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata