Reduceri de weekend la călătoria cu trenul

CFR Călători reaminteşte clienţilor săi că pot beneficia de reduceri, în weekend, cuprinse între 15% şi 56%, astfel:

* Reduceri de weekend pe Valea Prahovei – între 31% şi 56%, astfel: De vineri până duminică inclusiv, pentru trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei, pe rute între Sinaia – Braşov şi retur. Reducerile se aplică numai la tariful de transport integral şi la tariful de copil, la vagon clasa a 2-a şi nu se cumulează cu alte discount-uri acordate. Pentru perioada de weekend, tariful de rezervare a locului este opţional pentru toate tipurile de legitimaţii, dar la cumpărarea online acesta se achită automat.

* Biletul de weekend – reduceri 15 – 35%: Biletul de weekend este o legitimaţie de călătorie care se emite pentru o singură persoană, la acelaşi rang de tren – Regio, Interregio, la clasa 1 sau clasa a 2-a (vagon clasă sau cuşetă) – şi aceeaşi rută, pe distanţe de până la 1000 kilometri. Acest bilet nu dă dreptul la întreruperea călătoriei, iar reducerile nu se cumulează cu alte reduceri. Nu este obligatorie procurarea tichetului de rezervare a locului la vagoanele de clasa 1 şi a 2-a.

Pasagerii pot alege numărul de weekenduri dintr-o lună (2, 3 sau 4) şi beneficiază de reduceri, astfel: 35% pentru 4 weekenduri; 25% pentru 3 weekenduri; 15% pentru 2 weekenduri.

*Cartea VSD – Este o legitimaţie de călătorie nominală, valabilă timp de o lună pe distanţe de până la 1000 km, care dă dreptul la efectuarea, în cursul fiecărui sfârşit de săptămână (începând cu ora 00:00 a zilei de vineri şi până la ora 12:00 a zilei de luni – sosire) din perioada de valabilitate, a câte unei călătorii dus-întors pe rute la alegerea călătorului, cu plecare din aceeaşi staţie de plecare. Călătorul poate alege staţii de destinaţie diferite pentru fiecare weekend în parte. Reducerile aplicate în baza cărţii VSD sunt de 50% la trenurile Regio şi de 35% la cele InterRegio, la clasa 1 şi a 2-a. Cartea VSD poate fi cumpărată de la orice staţie sau agenţie de voiaj CFR
Călători din ţară. Tariful tichetului de rezervare se achită integral, iar Cartea VSD nu dă dreptul la întreruperea călătoriei.

Detalii despre aceste oferte sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secţiunea Trafic intern.

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziţionat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren şi/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcălători.ro sau să se adreseze personalului nostru din staţii.

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiţii ecologice şi de siguranţă. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament faţă de societate în sensul garantării accesibilităţii pentru toate categoriile de cetăţeni.

 

Sursa: Agerpres
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata