Regiile falimentare bagă mâna în buzunarele cetăţenilor

In spatele unor intamplari zgomotoase vizand Puterea, Opozitia, sefii de partide, presedintia, guvernul etc., cu alte cuvinte a titlurilor de fiecare zi ale televiziunilor si ale ziarelor de tiraj se strecoara anunturi pe care media nu le baga in seama dar care otravesc serios viata de fiecare zi a romanilor, scrie Ziare.com.

Acum se intentioneaza sa se bage adanc mana in buzunarul posesorilor de centrale termice de apartament – pe tacute, ca de obicei, fara consultarea celor care vor fi pagubiti.

Impotriva celor care si-au instalat centrale de apartament s-au indreptat cu hotarare:

1. oficialii ;

2. cei care ramasesera la mana incalzirii centrale, dupa logica romaneasca a caprei vecinului. De ce sa fie vecinul mai cu mot si sa nu se zvarcoleasca in noroiul comunitar in care ma complac eu???

Acuzatiile lansate impotriva proprietarilor de centrale individuale sunt dintre cele care umilesc logica, asadar pe gustul celor care nu gandesc: Prin pereti li s-ar incalzi, de catre cei care isi sufla in maini de frig toata iarna, apartamentul celui care si-a pus centrala pentru a traversa iarna asa cum crede el de cuviinta, nu cum ii dicteaza cei din regii. Oricine isi poate imagina ca omul si-a pus centrala pentru a sta la caldura, nu la frig…

Normal e, cum s-a spus, sa se faca o diferenta intre temperatura de la stat si cea privata pentru a-i pune pe privati la… plata. Se pune apoi la socoteala trecerea tevilor comune prin camerele decuplatilor.

Se mai spune apoi ca trebuie impartite cheltuielile comune – de pe scari etc. Corect, nimeni nu neaga ca asa e drept. Mai ales ca pe multe din scarile de bloc nu mai exista nici un fel de calorifere, inca de la economiile facute de Ceausescu!!! Raman subsolurile etc. traversate de conducte – care nu pot reprezenta decat o cota neinsemnata din cheltuielile comune…

Nu mai vorbesc de alte pretentii absurde, lipsite de orice argumentatie logica… Si totusi cei din regii care vor sa bage mana in buzunarul cetatenilor fac acum o… lege prin care sa justifice escrocheria.

De ce nu se dau numele parlamentarilor care au initiat aceasta lege?De ce Crin Antonescu si Ponta nu se umfla in pene, cand prezinta meritele partidelor, amintind si proiectul acestei legi?

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata