Rețeaua Orange la pământ! Ce s-a întâmplat cu compania de internet și telefonie

În mai multe zone din capitală, rețeaua Orange este la pământ. Clienții serviciului de telefonie și internet acuză lipsa semnalului atât în cazul apelurilor cât și a internetului. Ceea ce este uimitor, nu chiar toate numerele din rețea sunt afectate, ci doar o parte din ele. Există utilizatpri care dețin două telefoane din care pot folosi unul singur.

În ziua în care s-a anunțat lansarea unui nou tip de serviciu din partea rețelei Orange, compania provoacă neplăceri și dificultăți. Azi, în jurul orei 15, clienții rețelei au făcut nenumărate plângeri pentru că nu au mai putut accesa internetul sau nu au mai putut efectua apeluri. Ulterior, rețeaua telefonică a explicat că discomfortul creat a fost cauzat de o secționare a fibrei optice.

Problemele au apărut chiar în ziua în care compania Orange și-a anunțat lansarea serviciului mult râvnit, eSIM. Acesta este un sim virtual pe care mai mulți producători de telefoane, inclusiv Apple, îl folosesc pentru smartphoneuri sau chiar și pentru smartwatch. Din anul 2018, utilizarea calității dual-SIM pe telefoanele iPhone XS și iPhone XR a fost permisă datorită acestui serviciu.

Salut, momentan, o parte dintre clienții noștri întâmpina dificultăți în accesarea serviciilor de voce și date, precum și a aplicațiilor Orange. Această situație se manifestă că urmare a secționării multiple în rețeaua de fibră optică. Colegii noștri din departamentul Tehnic lucrează deja la remedierea problemei. Ne cerem scuze pentru neplăceri și îți mulțumim pentru înțelegere. Revenim imediat ce avem noutăți„, este mesajul de informare oferit clienților cu privire la disconfortul creat de către compania Orange, pe pagina oficială de facebook Orange România.

Sursa: capital.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. coman ionel spune

    De ceva timp au probleme.Am primit in compestie 5 g net valabil pina in aprilie. Adica nimic.La cit net am inclus in abonament pe cel oferit ca scuze nu-l consum niciodata. Deci. Daca renuntau la 10 % din factura spuneam si eu Bravo. O firma seriooasa. Dar asa e fum, prosteala

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata