Revista CARIERE – Ediţia de februarie

În ediţia de februarie, Revista CARIERE te inspiră cu articole care aduc o nouă perspectivă în analiza unui concept-cheie pentru etapa de dezvoltare în care ne aflăm – gândirea creativă a liderilor.

Creativitatea este ingredientul-minune necesar în toate mediile – în business, în antreprenoriate, în inovație, în educație, în leadership – un fel de caleidoscop cu nenumărate fațete care ți se descoperă cu fiecare repunere în lumină.

Interviul în exclusivitate, care a dat și coperta ediției, îi are ca protagoniști pe membrii formației Moonlight Breakfast, considerată „cea mai bună trupă de export a României”.

Gândirea creativă a liderilor – ne-am propus să aflăm cât de mult trebuie încurajată creativitatea în educație, cultură organizațională și antreprenoriat. Am invitat specialiști și experți care să împărtășească din experiența lor, dar și să ne ofere modalități de încurajarare a creativității în toate aspectele vieții noastre, de la copil la adult, de la angajat, la angajator și antreprenor. I-am întrebat despre rolul creativității în societate, despre tendințele globale în creativitate, despre felul în care putem da formă, substanță, consistență, profunzime, creativității pe care o manifestăm în diverse planuri ale vieții noastre.

Employment – Creativitatea este un must have pe o piaţă a muncii în continuă transformare

Joburile creative vor căpăta o valenţă superioară, iar fiecare angajat va fi nevoit să îşi cultive această trăsătură definitorie. Şi nu e vorba numai de faptul că vor apărea meserii noi. În principal, rolurile din organizaţii vor fi regândite în aşa fel încât creativitatea să primeze şi să fie un factor important în dezvoltarea companiei şi în conturarea traseului profesional al fiecărui individ.

De ce nu învaţă liderii mai nimic din succesele şi eşecurile lor

Un articol despre noile semnificaţii ale învăţării, cu mai mult accent pe explorare şi descoperire, precum şi pe nevoia de a învăţa cum să înveţi. Această schimbare de accent generează o transformare de atitudine faţă de ideea că învăţarea se opreşte numai dacă alegem noi să înceteze.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata