„Rock pentru Viaţă” – concert caritabil în sprijinul construirii unui nou spital pentru copii

Fundaţia „Salvaţi-vă Îngerii” a organizat, marţi seara, 1 iunie, în Piaţa Constituţiei din Capitală, concertul caritabil „Rock pentru Viaţă” pentru a sprijini construcţia unui nou spital de pediatrie „Marie Curie”.

Pe scena ridicată în Piaţa Constituţiei au cântat, timp de aproximativ şapte ore, formaţii precum Iris, Voltaj, Bere Gratis, Sarmalele Reci, Taxi, Viţa-de-vie, VH2, Compact, Proconsul, Les Elephants Bizarres, Vunk, dar şi Ştefan Bănică Jr., Dida Drăgan şi Corul Allegretto.

Prezent la eveniment, subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a spus că ministerul şi ministrul s-au implicat activ în proiectul construirii unui nou spital pentru copii.

El a spus că explicând şi arătându-le cetăţenilor unde ajung donaţiile lor se va observa în curând o mai mare implicare a acestora, mai ales în proiectele pentru sănătate.

Noul spital va fi amplasat pe un teren aflat în proprietatea Primăriei sectorului 4 din Bucureşti şi dat în folosinţa Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Maria Sklodowska Curie”.

Este vorba de construcţia unui ansamblu spitalicesc format dintr-un corp de spital în conexiune cu spitalul actual, cu 274 de paturi pentru spitalizare continuă, un centru de cercetări medicale şi un centru de conferinţe, un hotel pentru părinţi şi un restaurant dedicat părinţilor şi corpului medical.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata