Romfilatelia celebrează Cupa Mondială FIFA 2014 printr-o emisiune specială de mărci poştale

Romfilatelia dedică noul său proiect filatelic tuturor iubitorilor de fotbal și sport și ilustrează pe mărcile poștale o tematică îndrăgită de colecționari, reunită într-o concepție grafică și cromatică specială, intitulată „Cupa Mondială FIFA 2014”, informează un comunicat al societății transmis marți.

Emisiunea de mărci poștale marchează ediția cu numărul 20 a Cupei Mondiale FIFA 2014, găzduită de Brazilia în perioada 12 iunie — 13 iulie 2014, fiind cea mai importantă competiție fotbalistică care reunește în întâlniri viu disputate echipele naționale de fotbal ale lumii, calificate în faza finală.

Emisiunea Cupa Mondială FIFA 2014 este alcătuită din patru mărci poștale cu aceeași valoare nominală de 2,40 lei. Timbrele sugerează dinamica fazelor unor partide de fotbal, ilustrând patru secvențe din timpul unui meci, îmbinând legătura dintre mesajele imaginilor și frumusețea acestui sport de echipă.

Cele patru valori sunt completate de plicul prima zi, emisiunea fiind machetată în coală de 32 de timbre și bloc de 4 timbre.

Începând de joi, emisiunea de mărci poștale Cupa Mondială FIFA 2014 va putea fi achiziționată de la toate magazinele Romfilatelia din București și din țară. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata