Romina Power continuă să o caute pe Ylenia Carrisi, fiica ei dispărută: „Nu mi-am pierdut speranța”

Cântăreața Romina Power a distribuit un mesaj pe rețeaua de socializare online Instagram, amintind de ziua de naștere, pe 29 noiembrie, a fiicei sale Ylenia, dispărută pe 6 ianuarie 1994 în orașul New Orleans, din SUA, și rugând oamenii să o contacteze dacă ei cred că au găsit-o, potrivit Il Tempo.

„Noiembrie este luna în care Ylenia s-a născut. A fost dată dispărută în SUA, în ianuarie 1994. Avea 23 de ani. Nu mi-am pierdut niciodată speranța că o voi îmbrățișa din nou. Știu că trebuie să se fi schimbat de atunci, dar, dacă cineva recunoaște o femeie ce seamănă cu această fată, vă rog să mă contactați. Vă mulțumesc și vă rog să distribuiți, dacă puteți”, a scris Romina Power pe rețeaua de socializare online Instagram.

Ylenia Carrisi este fiica celebrului cântăreț italian Al Bano și a Rominei Power, în vârstă de 68 de ani.

Pe 6 ianuarie 1994, fiica lor cea mare, Ylenia, a dispărut misterios, fiind văzută pentru ultima dată în Cartierul Francez din New Orleans. A fost intens căutată de părinţi, poliţie şi întreaga lume, însă nu a fost găsită. Al Bano, adunând toate informaţiile, a ajuns la concluzia că Ylenia s-a aruncat în Mississippi. Concluzia la care a ajuns Al Bano s-a bazat pe mărturia unui bărbat, ce a declarat poliţiei că, pe 6 ianuarie, a văzut o fată blondă aruncându-se de pe pod, strigând: „Ok, eu aparţin apei!”.

„În această frază am recunoscut-o pe fata mea. De mică spunea asta, când se scufunda în mare”, a declarat Al Bano.

Cu toate acestea, Romina a continuat să creadă că fiica lor trăieşte.

Numeroase ipoteze cu privire la dispariția Yleniei au fost lansate pe parcursul anilor. În iunie 2011, o publicație din Germania scria că Ylenia Carrisi a fost descoperită într-o mănăstire din SUA. Autorităţile din New Orleans i-ar fi confirmat identitatea în 2012, precizând însă că aceasta nu vrea să părăsească mănăstirea din Phoenix, Arizona.

Al Bano a denunțat informația, afirmând că este o simplă speculație.

Prin urmare, în decembrie 2014, decesul Yleniei Carrisi a fost declarat în mod oficial.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata