Romtelecom îşi face agenţie imobiliară

Cel mai mare operator de telefonie fixa din Romania a inaugurat portalul realestate.romtelecom.ro unde publica spre inchiriere proprietatile imobiliare detinute de Romtelecom.

Site-ul a fost creat si dezvoltat ca instrument online de promovare a acestor proprietati, in prezent fiind disponibile peste 150 de anunturi de inchiriere pentru diferite tipuri de spatii, de la apartamente sau terenuri si pana la spatii comerciale, de depozitare sau de birouri.

Compania detine cateva mii de proprietati imobiliare in intreaga tara, cu acoperire urbana si rurala, in cadrul anunturilor fiind puse la dispozitie detalii despre spatiu (suprafata, zona), numarul de locuitori din zona, fotografii si persoane de contact, scrie Businessmagazin.ro.

Astfel, in Bucuresti sunt disponibile 27 de spatii – unul turistic, unde pot fi deschise puncte turistice sau centre de fitness, 7 comerciale, 5 de depozitare si 14 de birouri, cel mai mare fiind un depozit cu o suprafata de 13.709 de metri patrati, urmat de un altul de 5.000 de metri patrati.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata