Rovana Plumb: Vrem o ţară care să fie puternică în Europa şi în lume, respectată la masa deciziilor

Președintele Organizației de Femei a PSD, ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Rovana Plumb, a declarat, marți, la Consiliul Național al social-democraților de la Craiova, că organizația pe care o conduce își dorește o țară puternică în Europa, care să fie respectată.

„Vrem o țară în care scandalurile politice să nu mai domine, vrem o țară care știe să facă politici pentru femei, pentru familie, pentru cei dezavantajați, o țară care iubește copiii, care să sprijine tinerii, o țară care îi respectă pe cei care au muncit o viață, vrem o țară care să fie puternică în Europa și în lume și care să aibă o poziție respectată la masa deciziilor. Această țară este România puternică. România puternică este realitatea în care toți vrem să trăim, vom lupta până la capăt pentru acest obiectiv. Alegerile prezidențiale fac parte dintr-un război pe care îl purtăm ca să transformăm România în bine”, a precizat Rovana Plumb.

Ea a precizat că femeile social-democrate sunt pregătite pentru alegerile prezidențiale.

„Sunt mândră că sunt româncă, nu numai pentru că este Ziua Imnului Național, dar și pentru faptul că fac parte dintr-un partid, dintr-un guvern condus de Victor Ponta, care și acum este alături de oamenii care au nevoie de susținerea statului. (…) Am câștigat împreună alegerile locale, am luptat și am adus la vot, exact acum doi ani, 7,4 milioane de români, am luptat și am câștigat cel mai mare scor, în 2012, la parlamentare. Împreună suntem o forță și vreau să vă întreb: mai câștigăm o dată? Câștigăm împreună cu Victor Ponta, cu noi, toți, și cu România? Noi, femeile social democrate, suntem gata pentru alegeri, suntem organizate, suntem pregătite pentru muncă, dar mai ales suntem pregătite să câștigăm”, a mai spus ministrul Muncii. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata