Sălaj: Hartă turistică a judeţului, cu trasee apicole şi culinare

O hartă turistică a județului Sălaj, ce include pe lângă clasicele obiective de patrimoniu cultural și natural ale județului, câteva propuneri de trasee culinare și apicole, a fost realizată printr-un proiect demarat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Sălaj Plus.

„Sălaj — Experiența autentică a Transilvaniei — harta turistică a județului”, aduce, pe lângă identificarea obiectivelor de patrimoniu cultural și natural ale județului, promovarea a două alte categorii inedite a acestora: gastroturismul — ferme familiale, crame tradiționale, producători individuali și safari apicol — stupine ale apicultorilor sălăjeni, se arată într-un comunicat de presă remis de ADI Sălaj Plus.

Harta realizată în variantă bilingvă — română-engleză, propune și câteva sugestii de trasee turistice, obiectivele incluse fiind identificate prin coordonate GPS, prezentare, date de contact precum și posibilități de cazare și servire a mesei din județ.

Ea este disponibilă atât în format tipărit cât și electronic pe site-ul www.salajplus.ro, fiind un instrument supus unor actualizări periodice. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata