Șapte persoane, între care doi copii, implicate într-un accident în Bistrița-Năsăud

Șapte persoane, între care doi copii, au fost implicate, vineri după-amiaza, într-un accident produs în localitatea Șieuț din județul Bistrița-Năsăud. Șoferul unei dube a ajuns, din cauza vitezei, pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu o mașină.

Accidentul s-a produs în localitatea Șieuț pe DN 154, unde o dubă și un autoturism s-au ciocnit.

În cele două vehicule se aflau în total șapte persoane, între care doi copii. Medicii au decis ca cinci dintre acestea, inclusiv copiii, să fie transportate la spital, suferind mai multe traumatisme.

„Am fost solicitați să intervenim la un accident rutier petrecut în localitatea Șieuț unde două autoturisme s-au ciocnit. (…) În urma evaluării preliminare, la locul accidentului au identificate șapte persoane implicate, dintre care cinci vor fi transportate la spital (2 copii și 3 adulți). Victimele prezintă leziuni minore, iar un adult – traumatism cranio cerebral”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, Marius Rus.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Bistrița-Năsăud spun că, potrivit primelor informații, șoferul unei dube a ajuns pe contrasens din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum și a izbit frontal un autoturism care circula din sens opus.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata