Sarah Brightman a încântat publicul român cu coveruri pop şi adaptări ale unor lucrări de operă

Soprana Sarah Brightman a încântat publicul român joi seară, 13 noiembrie, la Sala Palatului, cu un show de două ore, în care a inclus adaptări pentru operă ale unor piese pop, precum „Dust in the Wind” sau „Hijo de la Luna”, dar și titluri clasice precum „Nessun dorma” și un fragment din musicalul semnat de Andrew Lloyd Webber „The Phantom of the Opera”.

Artista a schimbat numeroase rochii elegante, cu paiete strălucitoare, la care a accesorizat de fiecare dată o tiară potrivită. Astfel, dacă la prima piesă, „Fleurs du Mal”, Sarah Brightman a apărut într-o ținută roz pal, la finalul show-ului, când a cântat ultima piesă, la bis, „Dust in the Wind”, artista a preferat o rochie alb-argintie.

„Mă bucur că m-am întors la București. Mulțumesc că sunteți aici. Bun venit!”, le-a spus Sarah Brightman, la începutul show-ului, celor aproximativ 4.000 de spectatori.

Înainte de piesa „Symphony”, Brightman l-a prezentat pe Paul Bateman, cel care a dirijat muzicienii care au însoțit-o pe aceasta pe scena de la București. Prestația artistei a fost însoțită de proiecții uriașe pe un ecran, majoritatea cu imagini astronomice, amintind faptul că unul dintre planurile acesteia este să fie prima artistă care ajunge pe Stația Spațială Internațională (misiune programată pentru anul viitor). De altfel, această misiune a inspirat-o pentru noul album, „Dreamchaser”, material discografic promovat și în concertul de la București.

De pe noul album Sarah Brightman a cântat piese precum „Eperdu”, „A Song of India”, dar și „Breathe Me”, un cover al cântecului artistei australiene Sia. Pentru „Canto della Terra” și „The Phantom of the Opera”, Sarah Brightman l-a chemat alături de ea pe Erkan Aki iar pentru clasicul „Nessun dorma”, artista a cântat într-o rochie albă, mulată, cu trenă impresionantă și înconjurată de raze de lumină albă.

Finalul spectacolului a adus clasicul „Time to Say Goodbye” și un munte de buchete de flori aduse de fani la marginea scenei. Artista s-a întors pentru două bisuri, când a interpretat „Question of Honor” și „Dust in the Wind”. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata