Se autorizează preluarea Cicor Technologies de către OEP Capital Advisors

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care OEP Capital Advisors L.P. din Statele Unite ale Americii a preluat compania Cicor Technologies Ltd., Elveţia, informează autoritatea pentru concurenţă printr-un comunicat.

În prezent, OEP Capital Advisors L.P. este o firmă de investiţii de capital privat, cu activităţi în sectorul industrial, al sănătăţii şi tehnologiei din America de Nord şi Europa.

Iar, drupul Cicor oferă plăci cu circuite imprimate şi circuite hibride, precum şi servicii complete de producţie electronică pentru aparate industriale şi medicale, pentru industria auto, aerospaţială şi de apărare, inclusiv servicii precum asamblarea microelectronică. Cicor furnizează produse şi servicii personalizate, de la proiectare la produs finit dintr-o singură sursă.

În Romania, Cicor deţine o unitate de producţie la Arad, Systronics S.R.L., care oferă soluţii pentru fabricarea ansamblurilor de componente electronice, precum şi a dispozitivelor şi sistemelor complete. Unitatea acordă asistenţă clienţilor de la stadiul de planificare, oferind soluţii de externalizare.

Aşadar, „În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa româƒnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal. Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial”, se menţionează în comunicat

Sursa: agerpres
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata