Sebastian Lăzăroiu spune că există un impostor care cere bani în numele său

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a declarat luni (17 mai 2010) că există o persoană care sună la diverse instituţii, în numele său, cerând bani.

„Există o persoană care sună la diferite instituţii, aproape în toată ţara, şi la nivel central şi la nivel local, care se dă drept Sebastian Lăzăroiu şi care cere bani. Sunt foarte mulţi care mă sună şi mă întreabă, din fericire, mă întreabă, verifică dacă am făcut eu asta şi le spun că nu.
În schimb, mi-e groază să mă gândesc că sunt unii care nu mă sună. Şi eu cred că asta se întâmplă cu mulţi demnitari şi cred că sunt unii care se folosesc chiar de numele preşedintelui, pentru a face acest gest de trafic de influenţă”, a spus Lăzăroiu la videochat Gândul.

El a precizat că situaţia e sub anchetă şi a adăugat că, probabil, există oameni care se folosesc de numele unor înalţi demnitari pentru a obţine avantaje, dar a menţionat că în unele cazuri e vorba de informaţii false. Sebastian Lăzăroiu a mai afirmat că ANI trebuie să funcţioneze şi a apreciat că legea care vizează această instituţie ar trebui să fie „mai bună decât cea ce va ieşi acum din Parlament”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata