Şedinţă USL la Vila Lac 1; principalul subiect – numirea lui Iohannis vicepremier

Premierul Victor Ponta şi preşedintele PNL Crin Antonescu discută la această oră la Vila Lac 1, în cadrul unei şedinţe USL, schimbările la nivelul Guvernului, decise de liberali la finalul săptămânii trecute, anunţă surse politice .

 Cel mai important subiect este numirea lui Klaus Iohannis în funcţia de vicepremier, aşa cum au decis liberalii.

Victor Ponta a salutat sâmbătă, de la Soci, venirea lui Iohannis în cadrul Executivului calificând-o drept un mare câştig pentru Guvern şi a lăsat să se înţeleagă faptul că detaliile acestei numiri şi mai ales poziţia pe care primarul Sibiului o va ocupa exact în Guvern vor fi discutate la Bucureşti.

„Am vazut propunerile făcute de colegii liberali. Sunt oameni de valoare, în frunte cu domnul Iohannis pe care nu doar că îl doresc în Guvern, dar cred ca ar aduce un plus Guvernului (…)Am o relaţie foarte bună cu domnul Iohannis. Ne cunoaştem de ceva timp. Cred că ar fi un mare câştig pentru Guvern. Exact, poziţiile, astea sunt lucrurile pe care o sa le discutam la conducerea coaliţiei”, a declarat premierul Victor Ponta, pentru TVR.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că duminică seară că luni se va întâlni cu premierul Victor Ponta pentru a discuta pe marginea noilor propuneri de miniştri din partea liberalilor, punctând că nu există nicio tensiune şi că nu este nimic de negociat în ceea ce priveşte propunerea ca Klaus Iohannis să ocupe funcţia de vicepremier şi ministru de Interne.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata