Senatorul PSD Corneliu Grosu s-a alăturat grupului independenţilor

Senatorul Corneliu Grosu a demisionat vineri (22 ianuarie 2010), din PSD, pentru a se alătura Grupului Parlamentarilor Independenţi condus de deputatul Gabriel Oprea.

Ales în circumscripţia 28 Mureş, Corneliu Grosu este vicepreşedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii din Senat, este economist, profesor de finanţe.
”Alăturarea mea grupului parlamentar al independenţilor este un gest firesc şi se datorează încrederii pe care o am în proiectul politic al domnului Gabriel Oprea. Este un proiect nou, justificat şi necesar, în cadrul căruia voi fi sprijinit pentru a-mi promova proiectele pe zona de educaţie.

Doresc să îmi aduc contribuţia la activitatea pe care o desfăşoară grupul parlamentar independent şi sunt mulţumit că aici se munceşte mult mai aplicat, proiectele noastre nu rămân la stadiul de simple teorii”, a declarat Corneliu Grosu. El a adăugat că apreciază faptul că în grupul independenţilor nu a găsit ”orientări şi tendinţe diferite” şi crede că acest proiect al independenţilor ”poate însemna o şansă pentru orice politician din România”.

”Îmi voi continua activitatea legată de judeţul Mureş şi de colegiul în care am fost ales senator şi am convingerea că din postura de membru al grupului parlamentar independent voi putea să duc la capăt cu succes proiectele pe care le-am început şi care se referă, în principal, la aspectele care privesc educaţia, în colegiul meu, unde se impune reabilitarea şi construirea de şcoli, dar şi la un program pentru construirea de locuinţe în regim de închiriere, pentru tinerii din judeţ”, a mai spus senatorul Corneliu Grosu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata