Şerban Mihăilescu despre decizia Senatului de avizare a începere a urmăririi penale: Nu-i niciun fel de problemă!

Vicepreședintele Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR), senatorul Șerban Mihăilescu, consideră că decizia Senatului de avizare a începerii urmăririi penale în cazul său, în dosarul licențelor IT, aparține grupului Partidului Social Democrat (PSD).

El a declarat, miercuri,  că respectă decizia Senatului și că se va apăra în fața justiției.

„Eu mă voi apăra în continuare pentru că sunt complet nevinovat. Am explicat în plen, plenul a apreciat că trebuie să mă prezint în fața justiției pentru această chestiune. Nu-i niciun fel de problemă! Voi dovedi toate aceste aspecte”, a afirmat Mihăilescu.

Fostul secretar general al Guvernului s-a arătat dezamăgit de faptul că o decizie similară a fost luată și în cazul Ecaterinei Andronescu, care este membru fondator al PSD.

„Din punctul meu de vedere, Cati Andronescu nu a făcut niciun fel de abatere. Avea tot dreptul să nu fie târâtă în instanțe. Asta e decizia, ne supunem ei”, a adăugat Șerban Mihăilescu.

Senatorul UNPR cere ca unitatea de măsură aplicată în cazul său și al Ecaterinei Andronescu să fie aplicată tuturor parlamentarilor.

Senatorii au avizat, în ședința plenului de miercuri, începerea urmăririi penale în cazul foștilor miniștri Șerban Mihăilescu și Ecaterina Andronescu, cercetați în dosarul licențelor IT. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata