Show-ul pe care Rob Schneider urma să îl susţină la Bucureşti în 2016 – anulat

Show-ul pe care Rob Schneider urma să îl susțină la București în 2016 a fost anulat, din motive care țin de programul artistului, informează organizatorii, German Quality Entertainment, într-un comunicat.

Actorul ar fi trebuit să susțină un spectacol de stand-up comedy, la București, pe 1 februarie 2016.

„Îl anunțasem cu bucurie, însă actorul Rob Schneider a avut săptămâna trecută un conflict cu producătorii serialului la care lucrează, în urma renegocierii, perioada de filmare suprapunându-se cu evenimentele pe care acesta le-ar fi avut în Turcia și România. Pe această cale, artistul a luat decizia de a anula show-urile din iarnă”, se explică în comunicatul citat.

Robert Michael „Rob” Schneider s-a născut pe 31 octombrie 1963, în San Francisco (California, SUA), este un cunoscut actor american nominalizat la Premiile Emmy, apreciat la nivel internațional, cu precădere ca actor de comedie, dar și ca scenarist sau regizor.

În prezent, Schneider filmează pentru „The Ridiculous Six” cu Adam Sandler. „The Ridiculous Six” va fi primul film artistic distribuit de Netflix. Acest film marchează colaborarea cu numărul optsprezece dintre Sandler și Schneider și o prietenie de peste 25 de ani. Casa de producție a lui Sandler, Happy Madison, a produs câteva filme scrise de acesta și în care a jucat Schneider. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: Facebook.com / Rob Schneider

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata