Simona Halep: Sunt pregătită să joc cel mai bun tenis al meu

Jucătoarea română Simona Halep a declarat, vineri, că este pregătită să joace cel mai bun tenis al ei în meciul cu Spania, după tragerea la sorți a partidelor din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, de la Galați.

Numărul trei mondial al tenisului feminin a precizat că era pregătită să joace în oricare dintre variantele tragerii la sorți și așteaptă ca fanii să vină în număr cât mai mare la meci.

”Eram pregătită să joc și primul meci și al doilea, dar fiind primul meci este mai bine că intru mai repede în competiție, ceea ce îmi place, și nu stau să mă gândesc prea mult la meci. Sunt pregătită să intru și să joc cel mai bun tenis al meu, sper s-o și fac. Sunt sigură că publicul va fi alături de noi, alături de mine. Să vină în număr cât mai mare ca să ne susțină, pentru că avem nevoie de ei”, a declarat Halep.

Potrivit tragerii la sorți conduse de arbitrul coordonator Denis Parnell și efectuată de city-managerul Primăriei Galați, Aurel Vlaicu, Simona Halep o va întâlni pe Silva Soler-Espinosa (67 WTA) în primul meci al confruntării dintre echipele feminine de tenis ale României și Spaniei, sâmbătă, de la ora 13,00, pe Patinoarul ”Dunărea” din Galați. A doua partidă de sâmbătă se va desfășura între Irina Begu (34 WTA) și Garbine Muguruza (24 WTA). (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata