Sky News lansează un post de televiziune, în care nu vor fi difuzate știri despre Brexit

Sky News lansează, miercuri, un post de televiziune, în care nu vor fi difuzate știri despre Brexit, ce va putea fi urmărit între orele 17.00 și 22.00, de luni până vineri, potrivit theneweuropean.co.uk.

Inițiativa privind postul de televiziune a fost generată de un studiu, ce a descoperit că o treime dintre britanici evită să urmărească știrile din Marea Britanie. 71% dintre aceștia au susținut că alegerea lor este cauzată de frustrarea cu privire la Brexit.

Cei care au condus studiul au descoperit că 60% dintre oameni au considerat că știrile despre Brexit au un impact emoțional negativ asupra lor, în timp ce 40% dintre britanici s-au simțit lipsiți de putere pentru a schimba cursul evenimentelor.

„Sky News Brexit – Free este o abordare îndrăzneață, dar, ascultând opinia publică din ultimele luni, reprezintă ceva ce știm că audiența noastră va prețui. Brexit reprezintă o poveste istorică, ce are un impact semnificativ, iar noi vom continua să îl acoperim. Noul canal le oferă oamenilor, pur și simplu, opțiunea de a lua o pauză de la Brexit”, a declarat John Ryley, de la Sky News.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata