Șofer din Craiova împușcat în picior de către polițiști.. Vitezomanul se afla sub influența alcoolului

Un bărbat din Craiova a fost împușcat de către polițiști pentru că a condus sub influența alcoolului și nu dorea să coopereze. După ce a comis un scandal de zile mari și a gonit beat pe străzile din Craiova cu o viteză nebunesc de mare, asemenea filmelor de acțiune, polițiștii orașului au fost nevoiți să îl oprească împușcându-l.

Întreg evenimentul s-a petrecut în urmă cu o seară, în orașul Craiova, pe bulevardul Dacia. Polițiștii Secției 5 au observat două mașini ce erau parcate pe mijlocul bulevardului, iar pe lângă acestea, doi șoferi ce aveau un scandal de zile mari.

„Echipajul de poliţie a oprit autospeciala pentru a interveni, fiind informaţi de către unul dintre conducători cu privire la faptul că celălalt i-a adresat injurii şi s-ar afla sub influenţa alcoolului. Având în vedere că respectivul bărbat a demarat în viteză, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune”, a informat Poliția din Craiova.

Urmărirea cursei parcă ruptă din filme a durat câteva minute. În cele din urmă, șoferul beat a oprit pe partea dreaptă a șoselei, după care a încercat să fugă.

„Unul dintre poliţişti a efectuat somaţiile legale şi a tras 4 focuri de armă în plan vertical, în încercarea de a-l determina pe acesta să se oprească. Întrucât bărbatul nu s-a supus somaţiilor legale, asupra membrelor inferioare ale acestuia a fost executat un foc de armă, care l-a rănit în piciorul stâng”, au mai declarat polițiștii.

Bărbatul a fost transportat imediat la spital pentru a i se trata rana de la picior cu ajutorul medicilor specialiști. Acesta este din Craiova și are 48 de ani.

După spusele polițiștilor, șoferul vitezoman avea o alcoolemie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost deschis un dosar penal pe numele acestuia pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Sursa: observator.tv

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata