Sorin Ovidiu Vântu: Am blocat proiectele în media

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu, care patronează trustul Realitatea Caţavencu, a declarat pentru adevarul.ro că în prezent are blocate toate proiectele în mass media.

Anul trecut Sorin Ovidiu Vântu anunţa că renunţă la investiţiile în România şi va băga banii în media digitală din Republica Moldova, Ungaria şi Serbia. În prezent, a renunţat şi la aceste investiţii. „Momentan sunt blocate proiectele în media”, a declarat Sorin Ovidiu Vântu pentru Adevarul.ro

Singurul proiect pe care l-a dus la îndeplinire a fost cel din Moldova, unde în aprilie a lansat la Chişinău postul de televiziune de ştiri şi business Publika TV. Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu a investit peste 3,5 milioane de euro, pentru a „pune pe picioare” postul TV şi portalul de ştiri şi dezbateri publika.md.

Criza economică a pus amprenta pe afacerile lui Vântu. Astfel, începând cu ultimul trimestru al anului 2009, Vântu a primit mai multe cereri de insolvenţă pentru produsele media pe care le patronează, din partea unor companii ca Mediafax, Societatea R sau Attica Media.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata