Şova: PNL şi PDL au decis întoarcerea la regimul Băsescu

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Șova, consideră că singura concluzie a Congresului PNL-PDL este aceea că nouă structură are ca obiectiv întoarcerea României la „epoca de aur a regimului Băsescu, de dinainte de 2012”.

Potrivit unui comunicat de presă remis, duminică, social-democratul susține că, în acest moment, scena politică din România se împarte în două — pe de-o parte, „oameni ca Iohannis, care vor restaurația regimului Băsescu” și, de cealaltă parte, „PSD, alături de partenerii din UNPR și PC, care își asumă în continuare lupta pentru dărâmarea regimului Băsescu, începută în 2012″.

„Am văzut fel și fel de discursuri în cadrul Congresului de fuziune, dar n-am sesizat nici măcar cel mai mic reproș adresat lui Băsescu! Nu doar că cei din PNL și PDL nu se dezic de cei zece ani de dezastru provocat de acest regim nociv, dar ne demonstrează că se pregătesc să-l aducă înapoi. Înțeleg că oameni precum Blaga, Boc, Anastase, Videanu sau Ioan Oltean pot fi nostalgici după epoca de aur a regimului Băsescu, atunci când s-au îmbogățit pe spinarea românilor, dar nu m-aș fi așteptat niciodată că tocmai Iohannis să fie vehiculul prin care acești oameni ar putea ajunge din nou la conducerea țării”, mai susține Șova, potrivit sursei citate.

Liberalii și democrat-liberalii s-au reunit, sâmbătă, într-un Congres comun pentru aprobarea Statutului formațiuni rezultate în urma fuziunii și a noii ‘Alianțe Creștin Liberale PNL-PDL’, care va susține un candidat unic la Președinție. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata