Şova (PSD): Preşedintele ştia cine e Bercea când dansa cu el în campanie

Vicepreședintele PSD, senatorul Dan Șova, consideră că președintele Traian Băsescu, ca beneficiar al informărilor venite de la servicii, avea cunoștință despre clanul Bercea, „atunci când îl folosea pe acesta pentru voturi”.

„Activitatea clanului Bercea s-a aflat în atenția serviciilor de informații încă din 2001. În aceste condiții, este clar că președintele știa foarte clar cine sunt acești oameni și, în 2009 când dansa cu ei la Costești pentru voturi, și mai târziu, când fratele său se înrudea cu Bercea. Prin urmare, președintele României, deși este evident că avea informații, a ales ca, în schimbul voturilor, să facă gesturi reprobabile, de asociere directă și indirectă cu interlopi”, afirmă Șova, într-un comunicat de presă.

Dan Șova subliniază că „este absolut devastator pentru o țară ca președintele acesteia să își asume că voturile pentru păstrarea puterii sunt mai importante decât prestigiul funcției prezidențiale, prestigiu târât în noroi de Traian Băsescu” . (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata