Steaua, dată afară din Ghencea, după ce Becali n-a plătit chiria pe 2 luni

– Contractul de inchiriere a stadionului Ghencea s-a reziliat automat, dupa ce FC Steaua a intarziat plata chiriei pentru Stadionul Steaua cu peste 60 de zile, a anuntat miercuri Ministerul Apararii Nationale.

.

Reprezentantii Ministerului au mentionat ca Stadionul Steaua cuprinde cladiri si terenuri in suprafata totala de peste 90.000 m.p., administrate de MApN prin Clubul Sportiv al Armatei (CSA) Steaua, scrie Dailybusiness.ro.

Ca urmare a derularii, in perioada septembrie-decembrie 2009, a licitatiei privind inchirierea Stadionului Steaua, Fotbal Club Steaua Bucuresti a consimtit, prin oferta depusa, sa achite lunar o chirie in valoare de 21.600 euro, care a fost stabilita de catre un expert autorizat in domeniu. Din echivalentul in lei al acestei sume, 50 la suta se varsa la bugetul de stat si 50 la suta se vireaza CSA „Steaua”, au precizat reprezentantii MApN.

„Precizam ca, in momentul de fata, Fotbal Club Steaua Bucuresti SA inregistreaza intarzieri la plata mai mari de 60 de zile, avand datorii ce reprezinta chiria neachitata pentru lunile martie, aprilie 2010 si penalitatile aferente, in prezent contractul de inchiriere fiind reziliat. Totodata, chiriasul mai are de achitat utilitati restante catre CSA „Steaua”, in cuantum de aproximativ 20.000 lei”, se mentioneaza in comunicatul MApN.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata