Stelian Ion: Viorica Dăncilă a evitat Parlamentul. O aducem aici forțat

Deputatul USR Stelian Ion a declarat marți, că premierului Viorica Dăncilă îi este teamă ca moțiunea de cenzură împotriva Guvernului să treacă, de aceea a evitat Parlamentul, însă partidele de Opoziție o vor aduce „forțat” în fața Legislativului, deoarece actuala guvernare este „rușinea României”.

„Faptul că 237 de parlamentari au semnat această moțiune, creează premisele foarte clare a faptului că moțiunea are cele mai mari șanse să treacă. Doamnei premier Viorica Dăncilă îi este frică de această moțiune de cenzură, face tot potibilul să evite Parlamentul, i-a fost frică să vină în Parlament de bună voie, o aducem aici forțat, ca să picăm acest Guvern care este rușinea României, ne face de rușine în întreaga lume. Viorica Dăncilă este întruchiparea incompetenței. Este indamisibil ca o astfel de persoană să dețină această funcție de premier al României. Ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile în Parlamentul European este dovadă în plus”, a declarat Stelian Ion, marți la Parlament.

Deputatul USR a afirmat că Viorica Dăncilă nu merită o funcție atât de importantă în stat. El a mai spus că este optimist în ceea ce privește trecerea moțiunii.

„A fost un efort comun, îi felicit pe toți colegii care au contribuit la reușita acestui demers de strângere de semnături și sunt optimist, în sensul că acest Guvern va pica în câteva zile”, a mai spus Stelian Ion.

Partidele de opoziţie au depus moţiunea de cenzură la Parlament, a anunţat lider deputaţilor PNL Raluca Turcan. Aceasta a precizat că moţiunea a fost semnată de 237 de aleşi, printre care şi patru de la PSD.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata